str. Aurora 16A, Brasov, 500331

0368 453 255 office@zakmotors.net

SERVICE ROȚI

 

g29064

MONTĂRI / DEMONTĂRI ANVELOPE

Principalele motive pentru care înlocuirea anvelopelor este necesară sunt confortul și siguranța pe care acestea vi le oferă.
Un alt motiv îl reprezinta uzura sau deteriorările anvelopelor. Ele trebuie înlocuite când nivelul minim acceptat al gradului de uzură a fost atins, cauciucul prezintă deteriorări sau accidente (pene, tăieturi, lovituri, gâlme, suprasarcină).
Inspecția periodică contribuie foarte mult la prelungirea duratei de viață a acestora. Dacă observați o deteriorare, trebuie să apelați pentru o verificare profesionistă.
Montarea/demontarea anvelopelor se execută folosind echipamente profesionale și utilaje ultramoderne, pistoale, cricuri pneumatice, etc.

 

 

 

g5761

 

 

 

 

 

ECHILIBRĂRI DINAMICE

 

Prin echilibrarea periodică și corectă a roților evitați apariția uzurii neuniforme a roților. Dacă există anumite abateri de la planeitate sau de la circularitate mișcarea de rotație a roții nu mai este cea normală, apărând acele „bătăi” sau vibratul volanului la anumite viteze.
La apariția fenomenelor de mai sus este recomandat să treceți pe la un service auto pentru a echilibra roțile.
Echilibrările efectuate în service-ul nostru se fac pe utilaje performante care asigură o precizie ridicată și un timp scurt pentru efectuarea lucrării.

 

 

g4468*Prețurile conțin TVA.